Ruim 25 jaar ervaring

In verzekeringen, hypotheken en
financieel advies

Vermogensbeheer

Het geld voor je laten werken geeft innerlijke rust !

Wat is vermogensbeheer precies? En welke voordelen heeft dit?

Het laten beheren van jouw vermogen: wat is dat eigenlijk?

Wie van plan is om te gaan beleggen, bijvoorbeeld in aandelen en/of obligaties, komt vroeg of laat ongetwijfeld de term “vermogensbeheer” tegen. Wat houdt dit begrip precies in? Vermogensbeheer is wat het eigenlijk letterlijk al zegt: het laten beheren van jouw vermogen door een externe partij die de vermogens van talloze andere mensen beheert en daardoor veel kapitaalkracht heeft. De beheerder is gespecialiseerd en ervaren in verstandig beleggen, gericht op het minimaliseren van financiële risico’s en het behalen van een zo hoog mogelijk rendement.

Een tijdsbesparende manier van vermogen opbouwen

Het uitbesteden van jouw vermogen aan een vermogensbeheerder is niet gratis. Daarom zijn er beleggers die niet kiezen voor vermogensbeheer, maar zelf onderzoek doen op de financiële markten. Dit is echter niet aan te raden voor mensen die net deze markt instappen of nog weinig ervaring hebben opgebouwd met beleggen. De tijd die je bespaart door dit financieel-analytische werk aan een professional uit te besteden, is doorgaans groot.

Op een veilige manier beleggen via een derde ervaren partij

Je loopt als belegger aanzienlijk minder risico als je voor een vermogensbeheerder kiest. Door het juiste beleggingsprofiel te bepalen, bijvoorbeeld een defensief of minder offensieve beleggingsstrategie, kan de risico-rendement verhouding worden geoptimaliseerd. Aangezien beleggen, zeker op de langere termijn, om grote bedragen gaat, is het van het grootste belang dat er zorgvuldig met jouw geld wordt omgegaan. Een vermogensbeheerder kent de risico’s én kansen van beleggen en helpt hierin om een zo optimaal mogelijk rendement te behalen.

Goed vooronderzoek naar vermogensbeheerders levert veel op!

Ben je van plan om een vermogensbeheerder in te schakelen om jouw vermogen op een slimme en effectieve manier te laten beleggen? Ga dan niet met de eerste de beste vermogensbeheerder in zee, maar doe goed vooronderzoek. Bevlogen Financieel Advies kan dit voor jou doen. We zijn al 20 jaar gespecialiseerd in vermogensbeheer waarbij wij de beste partij uit het web van vermogensbeheerders kunnen halen. Het gaat erom dat je 3 zaken goed op elkaar afstemt:

  • Rendement
  • risico’s
  • kosten

Wij zijn in staat de combinatie van deze 3 te optimaliseren. Risico en rendement gaan hand-in-hand. Het gaat erom dat er een gestructureerd rendement wordt behaald met een beheersbaar risico. Dat is onze visie en doelstelling !

Het geld voor je laten werken geeft innerlijke rust!

Ontvang gratis tips
over sparen, beleggen
en lenen

Wij maken het u een stuk makkelijker.

BedrijfsboekhoudingLoonadministratieBelastingzakenBelastingaangifteParticulierZakelijkSpaarrekeningAdviesAdministratieBankzakenVerzekeringenReisverzekeringVerzuimverzekeringHypothekenFormulierenWOZAansprakelijkheid en rechtsbijstandPensioenMakelaarAankoopVerkoopVerhuurTaxaties