Persoonlijke aandacht

En creativiteit zijn de kernwaarden

Over ons

Frank

Frank Vogel is al ruim 30 werkzaam in de financiële wereld. Na 10 jaar medevennoot te zijn geweest bij Zuiderhuis in Weert en daarna 8,5 jaar eigenaar te zijn geweest van Frank Vogel financieel advies is Frank Vogel per 1 september 2019 een nieuwe uitdaging begonnen met “Bevlogen Financieel Advies”. Dit bedrijf houdt zich bezig met financiële (life) planning, hypotheken, vermogensbeheer en verzekeringen voor particulieren. Persoonlijke aandacht en creativiteit zijn de kernwoorden van Frank Vogel. Juist in een wereld die steeds verder digitaliseert zijn deze kernbegrippen enorm waardevol.

Erica

Erica loopt al meer dan 20 jaar mee in het verzekeringsvak. Nadat ze eerder bij enkele grote intermediairs werkzaam is geweest en daar alle kneepjes van het vak heeft geleerd, versterkt ze thans Bevlogen Financieel Advies. Daar kan ze al haar creativiteit kwijt in een klein en dynamisch team. Door de combinatie van haar empathisch vermogen en doorzettingskracht is ze de drijvende kracht waarop de relaties van Bevlogen Financieel Advies kunnen bouwen en vertrouwen.

Anne

Anne is uitermate ambitieus en heeft een bijzondere eigenschap om de klant centraal te stellen en de persoonlijke aandacht te geven die ze verdienen. Ze is gestart vanuit het verzekeringsvak maar inmiddels houdt ze zich volop bezig met hypotheken en is gestart om zich het vak financiële planning meester te maken. Dat is haar grote ambitie en drijfveer. Samen met Erica is ze de stuwende kracht achter Bevlogen Financieel Advies.

Ontvang gratis tips
over sparen, beleggen
en lenen

Wij maken het u een stuk makkelijker.

BedrijfsboekhoudingLoonadministratieBelastingzakenBelastingaangifteParticulierZakelijkSpaarrekeningAdviesAdministratieBankzakenVerzekeringenReisverzekeringVerzuimverzekeringHypothekenFormulierenWOZAansprakelijkheid en rechtsbijstandPensioenMakelaarAankoopVerkoopVerhuurTaxaties