De juiste hypotheek

Geeft ruimte om te
wonen en te leven

Hypotheek als onderdeel van uw financieel plan

De juiste hypotheek geeft balans in rust en ruimte waardoor u onbezorgd kunt wonen en leven

Een hypotheek afsluiten is een van de meest kostbare en impactvolle beslissingen in het leven. Zowel op financieel gebied maar zeker ook op emotioneel gebied. Het moet dus van alle kanten goed voelen. Maar een hypotheek is uiteindelijk maar een onderdeel van uw totale financiële huishouding. Denk bijvoorbeeld aan de kosten van levensonderhoud zoals de boodschappen en de energierekening. Bevlogen Financieel Advies kijkt niet enkel of u de hypotheek kunt krijgen en bij welke geldverstrekker. Bevlogen Financieel Advies gaat verder…..wij kijken naar uw totale financiële plaatje en vertalen dat naar een Netto Besteedbaar Inkomen. Daar kunt u wat mee. Wij vinden belangrijk om te weten wat u naast de hypotheeklasten en alle andere kosten nog overhoudt om te besteden voor de leuke dingen van het leven. Dat is ons uitgangspunt en motivatie!

Daarbij kijken we vanuit alle hoeken en standen naar uw financiële situatie en komen met oplossingen zodat u weer verder kunt met onbezorgd leven. Denk in dat kader aan de situatie van:

  • Arbeidsongeschiktheid
  • Werkloosheid
  • Overlijden
  • Pensioen

Nadat we uw droomhuis hebben kunnen verwezenlijken door de juiste financiering begint voor ons de volgende en voor u zeer belangrijke fase. We blijven uw financiële plaatje (lees netto besteedbaar inkomen) doorlopend monitoren en gaan periodiek met u in gesprek. We kijken naar uw financiële plaatje en toetsen dit aan de mogelijk veranderde omstandigheden. Dat kan op het gebied van wetgeving, productontwikkeling maar ook uiteraard in uw gezinssituatie zijn. Per slot van rekening wilt u niet alleen op het moment van kopen van uw droomhuis rustig slapen maar de jaren daarna ook!

De juiste hypotheek geeft balans in rust en ruimte waardoor u onbezorgd kunt wonen en leven

Lees het Dienstverleningsdocument van Bevlogen Financieel Advies op de pagina Documenten.

Ontvang gratis tips
over sparen, beleggen
en lenen

Wij maken het u een stuk makkelijker.

BedrijfsboekhoudingLoonadministratieBelastingzakenBelastingaangifteParticulierZakelijkSpaarrekeningAdviesAdministratieBankzakenVerzekeringenReisverzekeringVerzuimverzekeringHypothekenFormulierenWOZAansprakelijkheid en rechtsbijstandPensioenMakelaarAankoopVerkoopVerhuurTaxaties